Izsuševanje prostorov

Izsuševanje prostorov je vse bolj nepogrešljiv proces v naši dejavnosti, ker ta omogoča hitrejšo vgraditev zaključnih talnih oblog in s tem bistveno skrajšanje celotnega postopka gradnje do vselitve v novozgrajeni objekt. Prav tako je izsuševanje nepogrešljiv proces v oobjektih, ki so jih prizadejale poplave ali druge vrste izlitja vode.

Problem previsoke zračne vlage, vlage v estrihih (tlakih) in vlage v stenah (ometih) rešujemo s kondenzacijskimi stroji. Tovrstni stroji omogočajo z majhno porabo energije hitro izparevanje vlage, ki je ključnega pomena za pospešitev gradnje. Kondenzacijsko izsuševanje je v primerjavi z naravnim sušenjem veliko hitrejše (npr.: naravno sušenje estrihov traja približno 3 mesece, s pomočjo kondenzacijskih izsuševalcev pa proces izsuševanja traja 15-30 dni).

Tudi namestitev in samo delovanje je zelo enostavno. Izsuševalec postavimo v prostor kjer je bila izmerjena previsoka kapaciteta vlage, ta iz prostora preko filtra vsesava vlažen zrak, ki se kondenzira v vodo ta pa se nabira v posodi ali odteka direktno v odtok preko nameščene cevi. Osušen zrak se vrača v prostor, tako da v prostoru ni toplotnih izgub.

Po končanem procesu opravimo ponovno meritev vlažnosti. Vkolikor indikator pokaže primerno vlažnost estrihov se lahko prične nadaljnje delo.

Kaj nudimo:

  • ugotavljanje kapacitete vlage v prostorih (meritev vlage)
  • izsuševanje prostorov, estrihov in sten (ometi)
  • izsuševanje tlakov po izlitju vode (poplava)
  • končna meritev vlage po procesu izsuševanja

Hiter in ugoden najem izsuševalnih strojev.

V primeru daljšega najema ali naročila sanacije objekta, pri najemu strojev priznamo dodaten popust!

Naročilo

Pokličite nas na eno izmed naslednjih tel. številk:

  • 041 - 662 278

  • 051 - 212 953

lahko pa nam pošljete tudi elektronsko naročilo na naslov info@mojster-jani.si